Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των αλλοδαπών στο Λαγκάδι Βισαλτίας- Ποια είναι τα σενάρια που επικρατούν (Φωτογραφίες & βίντεο)


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κώττας

Συνεχίζονται (ώρα 16:45) οι έρευνες για τον εντοπισμό αγνοούμενων αλλοδαπών, στο Λαγκάδι, του Δήμου Βισαλτίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας αλλοδαπός- πιθανόν πακιστανικής ή συριακής καταγωγής- επικοινώνησε με το 166 ζητώντας βοήθεια, καθώς κινούνταν πεζός μαζί με άλλους δύο ομοεθνείς του, στον ημιορεινό όγκο.

Όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Υποδομών και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βισαλτίας Θόδωρος Βαδικόλιας, ο οποίος βρίσκεται στο σημείο, τα σενάρια που επικρατούν είναι δύο.

Το πρώτο αναφέρει πως υπάρχουν ένας νεκρός και δύο αγνοούμενοι και το δεύτερο σενάριο αναφέρει ότι υπάρχουν δύο νεκροί και ένας αγνοούμενος.

«Φαίνεται ότι τους έχει παρασύρει το ρέμα και είναι από την κάτω πλευρά του χωριού. Πιθανότατα θέλησαν να περάσουν από το βουνό, γιατί τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιείται ως πέρασμα, αλλά φαίνεται ότι αποπροσανατολίστηκαν και μπήκαν στο ρέμα» ανέφερε ο κ. Βαδικόλιας.

Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, αλλά και κάτοικοι του Λαγκαδίου που γνωρίζουν την περιοχή, ενώ βρίσκονται και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι κρίσιμη η κατάσταση των αλλοδαπών που αναζητούνται.

Νεότερη ενημέρωση (16:50):

Εντοπίσθηκε νεκρός ο ένας από τους δύο αγνοούμενους αλλοδαπούς στο Λαγκάδι Βισαλτίας

Κοινοποίηση