Συγχαρητήρια επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου προς τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών


Συγχαρητήρια επιστολή στον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών Σωτήρη Δημητράκη για την προαγωγή του σε αρχιπύραρχο απέστειλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Θανάσης Μαλλιαράς.

Συγκεκριμένα, η επιστολή αναφέρει:
«Αξιότιμε κ. Διοικητά
Η είδηση της προαγωγής σας σε αρχιπύραρχο με χαροποίησε ιδιαίτερα και θέλω να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια.
Πρόκειται για μια αναγνώριση στο πρόσωπό σας και στον αγώνα που δίνετε καθημερινά όλα αυτά τα χρόνια ,ως Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών.
Είστε ένας άνθρωπος με υψηλό αίσθημα ευθύνης, επαγγελματισμό και πάντα πιστός στο καθήκον για την προστασία των συνανθρώπων μας που σας χρειάζονται. Οι ικανότητές σας είναι αδιαμφισβήτητες , γεγονός που μαρτυρά και η υποδειγματική λειτουργία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών.
Εκτός όμως από άριστος επαγγελματίας είστε και ένας άνθρωπος με ήθος και βαθιά αγάπη για τον συνάνθρωπο. Γι’ αυτό και ο τίτλος του Διοικητή δεν σας στέρησε ποτέ την επιθυμία να ρίχνεστε πρώτος στη μάχη σε περιστατικά που καλείται να αντιμετωπίσει η Υπηρεσία σας.
Ως Σερραίοι σας ευχαριστούμε για το έργο που επιτελείτε και είμαστε σίγουροι πως θα συνεχίσετε να προσφέρετε τα μέγιστα από τη νέα σας θέση. Εμείς ως Επιμελητήριο θα είμαστε πάντα δίπλα σας σε ό, τι χρειαστείτε. Καλή επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα, με υγεία και δύναμη».

Κοινοποίηση