Σέρρες: Απέσυρε τις κατηγορίες απόπειρας βιασμού η 20χρονη- Τι ανέφερε στην Ανακρίτρια


Απέσυρε, τελικά, η 20χρονη τις κατηγορίες σε βάρος των δύο νεαρών, τους οποίους κατηγόρησε ότι αποπειράθηκαν να την βιάσουν το βράδυ του Σαββάτου, όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ της η δημοσιογράφος Βαΐα Βαΐδου για τον τηλεοπτικό σταθμό «Δίκτυο Τηλεόραση».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Γιάννη Κωνσταντίνου, η 20χρονη προχώρησε σε καταγγελία για λόγους αντεκδίκησης, καθώς με έναν εκ των δύο κατηγορουμένων είχε σχέση και της ζήτησε να χωρίσουν, ενώ έχουν και ένα παιδί μαζί.

«Ήταν καθαρά για λόγους αντεκδίκησης, επειδή χώρισε ο νεαρός από την ίδια και για το λόγο αυτό εμφανίσθηκε ενώπιον των αστυνομικών αρχών και δήλωσε ότι έγινε το περιστατικό της απόπειρας βιασμού, το οποίο όμως ουδέποτε έλαβε χώρα. Αυτό σήμερα, ενώπιον της κ. Ανακρίτριας ανέφερε και η ίδια, η φερόμενη παθούσα και αποδείχθηκε ότι ουδέποτε συνέβη και γι’ αυτό το λόγο αφέθηκαν ελεύθεροι. Ο δεύτερος είναι ο αδερφός και ήταν μαζί στο όχημα, γι’ αυτό και τον ενέπλεξε η νεαρή» ανέφερε ο κ. Κωνσταντίνου.

Κοινοποίηση