Κλειστός εδώ και οκτώ μήνες ο σταθμός ΕΚΑΒ στην Τερπνή- «Καμπανάκι» από την Τ. Ρακιτζή


Κλειστός παραμένει ο σταθμός του ΕΚΑΒ στην Τερπνή εδώ και οκτώ μήνες, παρά τις δηλώσεις ότι με το τέλος του καλοκαιριού, ο σταθμός θα λειτουργούσε ξανά.

Το γεγονός σχολίασε, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής αντιπολιτευόμενης παράταξης Τιμοθέα Ρακιτζή.

Συγκεκριμένα, η κ. Ρακιτζή ανέφερε:
«Στις 14-7-2021 και αφού ο Δήμαρχος είχε δηλώσει πως τα προβλήματα του ΕΚΑΒ θα ήταν προσωρινά και ότι η λειτουργία του θα εξασφαλιζόταν με το τέλος του καλοκαιριού, το δημοτικό συμβούλιο προχώρησε σε ψήφισμα διαμαρτυρίας. Οκτώ μήνες μετά, τα ρολά του Σταθμού του ΕΚΑΒ στην Τερπνή, παραμένουν κλειστά. Το πέρας των καλοκαιρινών αδειών των εργαζόμενων, δεν έφερε την άνοιξη στον Σταθμό μας. Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας, ομόφωνα, στις 14-3-2022, προχώρησε και πάλι, σε ψήφισμα διαμαρτυρίας για την μη λειτουργία του Σταθμού του ΕΚΑΒ στην Τερπνή. Το θέμα ήρθε στο προσκήνιο, μετά από ερώτηση και σχετική πρόταση του δημοτικού συμβούλου της παράταξής μας, Αγγελάκη Χρήστου. Θέση μας ήταν και είναι, η εύρυθμη λειτουργία του Σταθμού του ΕΚΑΒ στην Τερπνή. Το πώς αυτό θα γίνει, είναι αρμοδιότητα και υποχρέωση άλλων. Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν αναφορικά με το ζήτημα του ΕΚΑΒ, θα αναφερθώ στην γραπτή παρέμβασή μου στις 14-6-2021 με τίτλο «ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ;» και στην συνέχεια, στις 2-7-2021, με τίτλο «ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ». Αναρωτιόμουν τότε για το τι συνέβαινε και ευχόμουν να μην υπάρξουν σοβαρά προβλήματα στην περιοχή μας. Δυστυχώς, ακόμη και σήμερα, ελπίζω και εύχομαι, να βοηθάει ο Θεός για να μην έχουμε δυσάρεστα γεγονότα».

Κοινοποίηση