Δοκιμάστε τη… βελούδινη φάβα Agrotopos

Το κομμένο μπιζέλι χρησιμοποιείται για την παραγωγή της πράσινης φάβας η οποία καταναλώνεται κυρίως σε περιόδους νηστείας, επίσης ονομάζεται και μπιζελόφαβα ή πράσινη φάβα, καθώς μετά το μαγείρεμα έχει την ίδια μορφή με την φάβα, ενώ λόγω του έντονου χρώματος της δίνει ξεχωριστή γεύση στο τραπέζι και μπορεί να γίνει η βάσει πολλών πιάτων.

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε την πεντανόστιμη φάβα Agrotopos.

Βάλτε στη ζωή σας και στη διατροφή σας τα μοναδικά προϊόντα Agrotopos.

Επισκεφθείτε τη σελίδα της επιχείρησης στο fb πατώντας εδώ
ή την ιστοσελίδα της πατώντας εδώ.

Κοινοποίηση