Δ. Πουλτουρτζίδης: «Θα αποτελέσουμε την ‘κοιτίδα’ αξιοπρέπειας και δικαιοσύνης που αναζητά η κοινωνία»


Του Δημήτρη Πουλτουρτζίδη
Υπεύθυνος Οργανωτικού Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Νομού Σερρών

Σε αυτή την δύσκολη συγκυρία με απανωτές εγχώριες, ευρωπαϊκές και οικουμενικές κρίσεις, δυστυχώς τα «ηνία» της χώρας μας δεν βρίσκονται στα κατάλληλα χέρια. Οι συντηρητικές κυβερνήσεις της τελευταίας 10ετίας αναλώθηκαν σε εξυπηρέτηση συμφερόντων προσωπικών και κομματικών. Στην οικονομία έχει επιλεγεί η «ομηρία» των πολιτών, μέσω της φτωχοποίησης του μεγαλύτερου μέρους αυτών, εξάρτησής τους από κάθε λογής επιδόματα-ελεημοσύνη.

Στην παιδεία δεν υπάρχει κανένα όραμα. Αντίθετα επικρατούν ο σκοταδισμός και τα «πισωγύρισματα» σε ξεπερασμένα και αποτυχημένα συστήματα, ενώ οι όποιες «καινοτομίες» στόχο έχουν ενίσχυση της ιδιωτικής έναντι της δημόσιας παιδείας.

Ίδιος στόχος και στην υγεία. Τέτοια επίπεδα εξαθλίωσης των δημοσίων δομών δεν έχει ζήσει η δική μας γενιά. Φυσικά δεν πρόκειται μόνο για ανικανότητα, αφού η κυβέρνηση της ΝΔ έχει διαχρονικά στόχο την ιδιωτικοποίηση και της υγείας. Και θα την είχε ολοκληρώσει αν δεν την είχε «φρενάρει» η πανδημία.

Αντίστοιχες επιδόσεις και στις υποδομές, τις επενδύσεις, την γεωργία, την κτηνοτροφία, την αλιεία. Πλήρης αποτυχία και στην πολιτική προστασία. Στον «αυτόματο πιλότο» ο τουρισμός. Κανένα σχέδιο για αποκέντρωση και δημογραφικό.

Στην εξωτερική πολιτική εκτός από επικοινωνιακά «σόου», καμιά εθνική στρατηγική και συνεννόηση, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Σε αυτό το ζοφερό περιβάλλον έχω την τιμή και ευθύνη να βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή της αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ και ευχαριστώ γι’ αυτό όλους τους Σερραίους που με τίμησαν με την ψήφο τους για την Νομαρχιακή Επιτροπή και τους συντρόφους μου σε αυτήν που μου εμπιστεύτηκαν ομόφωνα τον τομέα Οργανωτικού.

Η δουλειά έχει ξεκινήσει. Το ΠΑΣΟΚ θα είναι παντού. Θα είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη. Μαζί θα αναδείξουμε και θα βρούμε λύση σε κάθε παθογένεια, αλλά θα αναδείξουμε τις μοναχικές δυνατότητες του τόπου μας.

Η αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ είναι γεγονός.
Ήρθαμε για να είμαστε Πρωταγωνιστές.
Με την αξιόπιστη προγραμματική Σοσιαλδημοκρατική μας πρόταση, θα ζωντανέψουμε ξανά την Ελπίδα, θα δώσουμε ξανά όραμα στην πατρίδα.

Με την καθημερινή επαφή μας με τους πολίτες θα αποτελέσουμε την κοιτίδα αξιοπρέπειας και δικαιοσύνης που αναζητά η κοινωνία, για να ξεπεράσει τα κοινωνικά και πολιτικά αδιέξοδα που δημιούργησαν η Ν.Δ. και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Μαζί θα δώσουμε τη μάχη και στις επόμενες εκλογές, θα είμαστε οι νικητές.

Κοινοποίηση