Υποκλοπές: Από τον Ανδ. Παπανδρέου στον Ν. Ανδρουλάκη (Βίντεο)

Μείζον πολιτικό θέμα αποτελεί η υπόθεση παρακολούθησης των επικοινωνιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, θέμα που προκαλεί τριγμούς στην Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να ζητούν να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση.

Το θέμα βέβαια των υποκλοπών έρχεται από μακρινό παρελθόν όταν επί κυβέρνησης Κωνσταντίνου Μητσοτάκη την περίοδο 1988 – 1993 παρακολουθείτο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Παπανδρέου.

Χαρακτηριστική ήταν συνέντευξη που είχε παραχωρήσει για το θέμα αυτό ο Χρήστος Μαυρίκης, στον Γιώργο Τράγκα και στην εκπομπή “Ελεύθερος σκοπευτής” στον ΣΚΑΪ στις 23/6/2013.

Ο κ. Μαυρίκης είχε αναφέρει ότι κάθε φορά που επικοινωνούσε με κάποιον ο Ανδρέας Παπανδρέου ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σήκωνε το τηλέφωνο και άκουγε κατευθείαν τις συνομιλίες. Μάλιστα, όπως λέει ενεργούσε για τη Νέα Δημοκρατία και τόνισε ότι «είχαμε υποκλέψει όλο το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, το πρόγραμμα που θα έβγαινε να το εξαγγείλει την Πέμπτη ο Ανδρέας Παπανδρέου, το εξήγγειλε την Τετάρτη ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και δεν είχε να πει τίποτα την Πέμπτη ο Παπανδρέου».

Στην συνέντευξη ο ίδιος ανέφερε ότι παρακολουθούνταν και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας από την καραμανλική πτέρυγα, ενώ και ο εκδότης-δημοσιογράφος Μάκης Κουρής παρακολουθείτο.

Δείτε τη συνέντευξη του κ. Μαυρίκη στον Γιώργο Τράγκα στις 23/6/2013

Κοινοποίηση