Δήμος Σιντικής: Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των εξετάσεων για δίπλωμα αγροτικών μηχανημάτων


Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη φάση της διεξαγωγής εξετάσεων για δίπλωμα αγροτικών μηχανημάτων στα διοικητικά όρια του Δήμου Σιντικής, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 στο Νέο Πετρίτσι.

Η διεξαγωγή των εξετάσεων για δίπλωμα αγροτικών μηχανημάτων γίνεται για πρώτη φορά σε περιοχή του Δήμου Σιντικής και όχι στην πόλη των Σερρών, μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Σιντικής Φώτιος Δομουχτσίδης και του Αντιδημάρχου Οικονομικών Γιάννης Τορουνίδης και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, η οποία έχει την κύρια ευθύνη της διεξαγωγής, ενώ πολύτιμη ήταν η συνεισφορά του Αντιδημάρχου Δ.Ε. Πετριτσίου Αντώνης Ζλατίντσης και του Προέδρου Ν.Πετριτσίου Γιάννης Παπαπέτρου.

Οι ενδιαφερόμενοι εξετάστηκαν αρχικά στο θεωρητικό μέρος στο πρώην Δημαρχείο Νέου Πετριτσίου και στη συνέχεια οι επιτυχόντες εξετάστηκαν στην οδήγηση.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιάννης Τορουνίδης δήλωσε τα εξής: «Είμαστε χαρούμενοι που οι εξετάσεις διενεργήθηκαν για πρώτη φορά στην περιοχή μας με απώτερο σκοπό να μην ταλαιπωρηθούν οι δημότες μας, οι οποίοι διαφορετικά θα έπρεπε να μετακινηθούν μέχρι την πόλη των Σερρών. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής και το προσωπικό της, που εργάστηκαν για την ικανοποίηση του αιτήματός μας και ιδιαίτερα τους κυρίους Νίκο Μπαρδάκη, Σίμο Σεμαση, Νίκο Χατζόγλου και Κυριάκο Δημάκη, που βρέθηκαν στο Νέο Πετρίτσι για τη διεξαγωγή των εξετάσεων, όπως και τους δημότες που συμμετείχαν σε αυτές. Παρά τα μικροπροβλήματα που προέκυψαν, η αρχή έγινε και η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη».

Κοινοποίηση