«Θα είμαστε για πάντα φίλοι!»: Το νέο βιβλίο της Βάσως Κουνούπη παρουσιάζεται στις Σέρρες


Οι εκδόσεις «Αποστακτήριο», το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών και η συγγραφέας Βάσω Κουνούπη διοργανώνουν την παρουσίαση του νέου της, παιδικού βιβλίου με τίτλο «Θα είμαστε για πάντα φίλοι!», την Τετάρτη 29 Μαρτίου, στις 5 το απόγευμα, στο χώρο του φουαγιέ του θεάτρου «Αστέρια».

Εκτός από τη συγγραφέα, την εκδήλωση θα πλαισιώσουν οι ηθοποιοί Αστέριος Πολυχρονίδης, Χριστίνα Αναγνώστου και Δημήτρης Κουστολίδης.

Η όμορφη καθημερινότητα μιας παρέας φίλων στο δάσος ταράζεται από διάφορα περίεργα περιστατικά, τα οποία προκαλούν μια αναστάτωση μεταξύ τους. Όλοι προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει, ενώ μια κατεργάρα αλεπού γελάει κρυφά που δημιούργησε τόσα προβλήματα στα ανυποψίαστα ζωάκια. Άραγε θα αποκαλυφθούν τα πονηρά της σχέδια και θα μπορέσουν τα φιλαράκια του δάσους να παραμείνουν αγαπημένα; Πόσο δυνατή θα σταθεί η φιλία τους απέναντι στις προκλήσεις και τις τρικλοποδιές της;

Το παιδικό βιβλίο «Θα είμαστε για πάντα φίλοι!» τονίζει πως στην πραγματική φιλία πρέπει πάντα να δίνουμε μια ευκαιρία στην αλήθεια, να πιστεύουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα και να μην επηρεαζόμαστε από κάποιους «τρίτους» που ίσως να μην έχουν καλές προθέσεις απέναντί μας. Θέλει να δείξει πως η αληθινή φιλία μπορεί να παραμένει ισχυρή ακόμα και όταν δοκιμάζεται από διάφορες δύσκολες καταστάσεις.

Κοινοποίηση