Μ. Τζελέπης: «Ήρθαν στις Σέρρες και περιορίστηκαν στα ”Θα” και στις αοριστίες με εξαφανισμένο τον ΥΠΑΑΤ Γ. Γεωργαντά»


Δήλωση του υποψήφιου Βουλευτή Σερρών του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Μιχάλη Τζελέπη, σχετικά με την πρόσφατη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες για τις δημόσιες εγγειοβελτιωτικές υποδομές:
«Κατανοώ την αδυσώπητη ανάγκη ορισμένων κυβερνώντων να δείξουν ακόμη και την ύστατη στιγμή (παραμονή της επίσημης προεκλογικής περιόδου) ότι «κάνουν κάτι», ότι «κάτι κινείται» αλλά έχω τη γνώμη ότι θα ήταν φρόνιμο και συνετό να πάψουν να εμπαίζουν στο σερραϊκό λαό.
Η κυβέρνηση της ΝΔ έκανε ελάχιστα όλα αυτά τα χρόνια για τον Πρωτογενή Τομέα, έκλεισε ερμητικά τις πόρτες της στο Σερραίο αγρότη και κτηνοτρόφο, έβαλε κάτω από το χαλάκι τα προβλήματά του και τελικώς άφησε το χρόνο της θητείας της να κυλήσει φλύαρα και κυρίως άνευ χειροπιαστών λύσεων.
Προσδοκούσα να δω στην πόλη μας τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιώργο Γεωργαντά σύμφωνα και με την πρόσκληση όπως δημοσιοποιήθηκε, στην ενημερωτική εκδήλωση για τις «Δημόσιες Εγγειοβελτιωτικές Υποδομές» αλλά δυστυχώς για όλους (και κυρίως για τους ανθρώπους του κάμπου των Σερρών) έλαμψε διά της απουσίας του.
Οι υπηρεσιακοί παράγοντες και οι λοιποί, που παρέστησαν στην εν λόγω εκδήλωση αρκέστηκαν σε αοριστίες και αμέτρητα «θα» . . .
Καμία ετοιμότητα, κανένας προγραμματισμός και πολλές ανακρίβειες στον αναπτυξιακό σχεδιασμό και στα χρονοδιαγράμματα. Ο κόσμος τους κατάλαβε, ως εδώ φτάνει πια».

Κοινοποίηση