Γ. Χουβαρδάς: «Ισχυρό ΚΚΕ: Να γίνει ασταθής η βαρβαρότητα και πρωταγωνιστής ο λαός!»


Του Γιάννη Χουβαρδά
Υποψήφιος Βουλευτής Σερρών με το ΚΚΕ

Το καπιταλιστικό σύστημα, το σύστημα του κέρδους, αποδείχθηκε παντελώς ανίκανο, όχι μόνο να οδηγήσει τους λαούς στην ευημερία, αλλά να τους παρέχει στοιχειώδη ασφάλεια.
Αντίθετα εκπλήρωσε αυτό που είναι γραμμένο στο πεπρωμένο του, αυτό που βρίσκεται στο DNA του.. έφερε απανωτές και βαθιές οικονομικές κρίσεις, το μεγάλο πόλεμο, τη γενίκευση των κοινωνικών αδιεξόδων και της μιζέριας, τη μετατροπή της τεχνολογίας και επιστήμης σε «αλυσίδα» των λαών.

Μετά τις εκλογές όποιος και αν είναι ο «σταθμάρχης»-διαχειριστής του συστήματος, θα βρίσκεται απέναντι μας! Το «τραίνο» θα συνεχίσει να κινείται πάνω στις «σάπιες ράγες» του καπιταλιστικού κέρδους, στον πολεμοκάπηλο και εχθρικό για το λαό ιμπεριαλιστικό “μονόδρομο” του ΝΑΤΟ και της ΕΕ! Θα εξακολουθήσει σε μία “διαδρομή φυλακή”, με “κάγκελα” τις Νατοϊκές δαπάνες, τις Αμερικανικές βάσεις, τις οικονομικές κυρώσεις στη Ρωσία, το ταμείο ανάκαμψης, τις επενδυτικές βαθμίδες, τη δημοσιονομική πειθαρχία!

“Δεσμοφύλακες” και “σταθμάρχες”, το σύστημα έχει αρκετούς και δοκιμασμένους!
…Tη ΝΔ, το ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ. …Και αν δε μπορούν να του είναι αποτελεσματικοί χωριστά, μπορούν να συνεννοηθούν και να τα βρούν για το καλό του! ..Για το καλό της χώρας θα πουν, όπως συνέβη στο παρελθόν. Η βάση υπάρχει, είναι το τρίτο μνημόνιο και η κληρονομιά του!
…Και σε μια πιο δύσκολη στιγμή, το σύστημα μπορεί να προσλάβει και άλλους, πιθανά με μερική απασχόληση! Το έπραξε άλλωστε και αυτό στο παρελθόν
…Έχει στη διάθεση του πολλά βιογραφικά υποψηφίων που αποδέχονται την ουσία του και τις στρατηγικές του επιλογές …το κεφάλαιο, το κέρδος, το ΝΑΤΟ, την ΕΕ… Υπάρχει το ΜΕΡΑ25, η Ελληνική Λύση κ.α,
…ενώ οι ΝΑΖΙ και οι φασίστες είναι πεπειραμένοι και πάντα πρόθυμοι “δεσμοφύλακες” (Να θυμάστε ότι για ελληνοτουρκική ομοσπονδία μιλούσε ο Αμερικανοκίνητος δικτάτορας Παπαδόπουλος, αυτός που πήρε τη μεραρχία από την Κύπρο πριν την εισβολή. …Μία κληρονομιά συμβατή με όσους “δεν έχουν ταμπού με τη συνεκμετάλλευση” ή θέλουν “Πρέσπες στο Αιγαίο” ή απομακρύνουν σταθερά κρίσιμο οπλισμό από τα νησιά)!

Μετά τις εκλογές λοιπόν το σύστημα θα προχωρήσει σε νέα εγκλήματα, Θα συνεχίσει να μας «δολοφονεί» και να μας δολοφονεί!
…εντείνοντας την εκμετάλλευση για να αυξηθούν τα κέρδη -φορολογία, μισθοί, πλειστηριασμοί, συντάξεις, πληθωρισμός, ανεργία, εντατικοποίηση εργασίας κα
…κάνοντας μας κρέας για τα κανόνια στον πόλεμο του ΝΑΤΟ!
…καταδικάζοντας μας να γίνουμε λίπασμα για την κατάμαυρη «πράσινη» μετάβαση της ΕΕ!
…προχωρώντας τα επικίνδυνα αμερικανονατοϊκά σχέδια συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου και της Αν. Μεσογείου, μετατροπής της Κύπρου από κράτος σε διχοτομημένο κρατικό συνεταιρισμό!
…απαξιώνοντας, εμπορευματοποιώντας και ιδιωτικοποιώντας τις δημόσιες υποδομές, τη δημόσια υγεία, πρόνοια, παιδεία, κοινωνική φροντίδα, το νερό, άλλα κοινωνικά αγαθά!
…καταστρέφοντας το περιβάλλον!
…ευνουχίζοντας τη ψυχή μας διά της πωλήσεως της ανθρωπιάς, του πολιτισμού, του αθλητισμού, της δημιουργικότητας, της καινοτομίας!
…σχετίζοντας την προοπτική ουσιαστικής ισοτιμίας των γυναικών, των ΑμεΑ, των ομάδων με ιδιαιτερότητες με την επιχειρηματική κερδοφορία!

Ας τους κάνουμε αδύναμους λοιπόν! Ας είναι όσο πιο εύθραυστη γίνεται η επόμενη κυβέρνηση!
Ας στηρίξουμε τη δύναμη που δε χωράει στα σχέδια τους, που δε θα λειτουργήσει ως στήριγμα προώθησης της επερχόμενης βαρβαρότητας, μετέχοντας στην οποιαδήποτε αστική κυβέρνηση!
Ας ενισχυθεί η φωνή που θα αντιλαλεί τις αγωνίες και τις απαιτήσεις των εργαζομένων και του λαού μέσα στο εχθρικό «ξένο» «γήπεδο»! Η φωνή που θα πολλαπλασιάσει τη δύναμη των «δρόμων» των χώρων δουλειάς! Γιατί ρεαλιστικές είναι πρώτα απ’ όλα οι ανάγκες μας και οι δυνατότητες της επιστήμης, της τεχνολογίας, της παραγωγής!

Ας δυναμώσει ο φορέας που βλέπει στο μέλλον! Ο καπιταλισμός τρώει τις σάρκες του, η δυστοπία του δεν είναι σταθερή. Τα αδιέξοδα του οξύνονται από τις εσωτερικές του συγκρούσεις και τη δυστυχία που προκαλεί, οι λαοί αγανακτούν, ο πλανήτης βράζει …Η ιστορία, του ετοιμάζει νέους κλονισμούς!
…Τα τεχνολογικά χελιδόνια για τη διαπαντός νίκη της νέας κοινωνίας είναι εδώ! Η αναγκαιότητα της κοινωνικοποίησης των μέσων παραγωγής, του κεντρικού/επιστημονικού σχεδιασμού, του εργατικού ελέγχου …του Σοσιαλισμού/Κομουνισμού γίνεται όλο και πιο ορατή μέρα με τη μέρα!
Εμπρός για ισχυρό ΚΚΕ!

Κοινοποίηση