Με επιτυχία «Οι Φασουλήδες του Κατσιπόρα» από το Στούντιο Εφήβων στα «Αστέρια» Σερρών

(Φωτογραφία: Lea Wood)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παράσταση «Οι Φασουλήδες του Κατσιπόρα» του Λόρκα από το Στούντιο Εφήβων, το περασμένο Σάββατο 22 Απριλίου 2023 στην Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου «ΑΣΤΕΡΙΑ».

Οι έφηβοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και το κοινό γέλασε με την ψυχή του και τους χειροκρότησε με ενθουσιασμό.

Κάτω από την σκηνοθετική και εικαστική επιμέλεια του επιμορφωτή τους Αστέρη Πολυχρονίδη, με τις μάσκες του Χαράλαμπου Παυλίδη και το μακιγιάζ της Φανής Παπαδοπούλου, τους υπέροχους φωτισμούς του Νίκου Παπαδόπουλου και την ηχοληψία του Γιώργου Δασκαλάκη, το Στούντιο Εφήβων έδωσε μία ξεχωριστή παράσταση ενός ολοκληρωμένου θεατρικού έργου που κατενθουσίασε το σερραϊκό κοινό.

Η πρωτότυπη μουσική που έγραψε ειδικά για την παράσταση ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών Γιώργος Ανδρέου, συνόδεψε τους στίχους του θεατρικού έργου, με αποτέλεσμα τα τραγούδια που δημιουργήθηκαν να τραγουδηθούν «live» από την ομάδα των εφήβων.

Το Στούντιο Εφήβων είναι ένα δωρεάν εργαστήρι που προσφέρει εδώ και χρόνια ο Δήμος και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών στους έφηβους της πόλης μας, συμβάλλοντας έτσι μέσω της επαφής τους με τις παραστατικές τέχνες, στην πολιτιστική και καλλιτεχνική τους επιμόρφωση και ευαισθησία.

Κοινοποίηση