Απόλυτα επιτυχημένη η 3η Χορωδιακή Συνάντηση Βισαλτίας

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η 3η Χορωδιακή Συνάντηση Βισαλτίας, που διοργάνωσε το ΔΗΚΚΠΠΠΑ και η Χορωδία του Δήμου Βισαλτίας η «Γερακίνα», υπό την αιγίδα του Δήμου Βισαλτίας, το διήμερο 19 και 20 Μαΐου 2023 στο Αμφιθέατρο Γυμνασίου-Λυκείου Νιγρίτας.

Με στόχο την παρουσίαση και προβολή της χορωδιακής μουσικής, ως μέσο καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργίας, διοργανωτές και συμμετέχοντες ταξίδεψαν μουσικά όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση.

Στο ασφυκτικά γεμάτο αμφιθέατρο απολαύσαμε δέκα νέες χορωδίες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και παρουσίασαν ένα μικρό δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται και πηγάζει από την κοινή αγάπη όλων για τη μουσική.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι χορωδίες: Μικτή Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Ιερισσού ο “Κλειγένης”, Χορωδία Κ.Α.Π.Η. Δήμου Κορδελιού Ευόσμου της Δ.Ε. Ελευθερίου Κορδελιού, Σύμπραξη Χορωδιών Θρακικής Εστίας – Καλών Δέντρων και Προβατά, Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Ορφέως Νέου Σκοπού, Σύμπραξη Χορωδιών “Μίκης Θεοδωράκης” του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Στεφανινών και Χορωδίας Γυναικών Αρέθουσας, Χορωδία Βαμβακόφυτου, Σύμπραξη Χορωδιών Ι.Ν. Αγ. Κυρίλλου κ’ Μεθοδίου Νέας Πολιτείας Ευόσμου και Συλλόγου Φίλων Μουσικής Μελισσοχωρίου, Σύμπραξη Χορωδιών Σουρωτής και Δημιουργικού Συλλόγου Γυναικών Νεάπολης Συκεών “Εστία”, Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελιών Δήμου Πέλλας, Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυπέτρου Δήμου Παιονίας και η οικοδέσποινα Μικτή Χορωδία Δήμου Βισαλτίας “Η Γερακίνα”.

Τα μέλη των χορωδιών που συμμετείχαν έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και ανανέωσαν το ραντεβού τους για μία επόμενη χορωδιακή συνάντηση. Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Όλγα Σμάγαδου.

Κοινοποίηση