Το βιβλίο του Μάρκου Μπόλαρη, «Πολιτική του Τόπου- Ποιητική του Τρόπου» παρουσιάστηκε στις Σέρρες

«Πολιτική του Τόπου-Ποιητική του Τρόπου» είναι ο τίτλος του βιβλίου του Μάρκου Μπόλαρη, το οποίο παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης, στις Σέρρες, σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

Το βιβλίο του πρώην Υπουργού αποτελεί ένα ταξίδι στον χρόνο, στη γνώση, τα ιδανικά, με βασικό μοτίβο τον πολιτισμό, την ιστορία και την ορθοδοξία.

Τα κείμενα του κ. Μπόλαρη εκπέμπουν αισιοδοξίας και όπως ανέφερε: «σ’ αυτόν τον τόπο, σ΄ αυτόν τον κόσμο, στο σήμερα να δω αλλιώς τα πράγματα και να μιλήσω με αισιοδοξία. Κι αυτό όχι γιατί απλά το θέλω, αλλά γιατί έτσι αισθάνομαι, γιατί έτσι έμαθα από μικρός να αντιμετωπίζω θετικά τα πράγματα. Η πολιτική του τόπου-Η ποιητική του τρόπου στην ουσία είναι ένα παράθυρο, από το οποίο βλέπω την Ελλάδα, τον τόπο μας, τους Έλληνες, τους ανθρώπους της, την πορεία μέσα στη διαχρονία της.»

Για το βιβλίο θα μίλησαν: ο Mήτσος Παπαχρήστος, Συγγραφέας, ο Xριστόδουλος Aντωνιάδης, Tραπεζίτης, ο Xρήστος Aραμπατζής, Kαθηγητής Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ, η Aλεξάνδρα Mπαΐρα, Φιλόλογος και ο Iερομόναχος Θεόφιλος, Εκπρόσωπος I.M. Παντοκράτορος. Για τον Μάρκο Μπόλαρη και το βιβλίο μίλησε αρχικά ο εκδότης Βασίλης Χατζηιακώβου. Την εκδήλωση διοργάνωσε το βιβλιοπωλείο Επικαιρότητα & οι Εκδόσεις Αρμός. Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Μαρκέλλα Μικέλη.

 

Κοινοποίηση