Εκλογές στην Ομοσπονδία Σωμ. Επαγ. Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας – Θεσσαλίας – Θράκης

Σε κλίμα ομόνοιας, ομοψυχίας και ενότητας πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 10 Ιουλίου οι εκλογές της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας – Θεσσαλίας – Θράκης.

Τα παραπάνω επιβεβαιώνει το γεγονός πως στις εκλογές υπήρχε ένα και μόνο ψηφοδέλτιο αυτό της «ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Λ. ΑΓΟΡΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ», με επικεφαλής τον Άγγελο Δερετζή που επανεκλέγεται στη θέση του προέδρου. Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα έχει πενταετή θητεία και τις επόμενες ημέρες θα συγκροτηθεί σε σώμα.

«Η διαδικασία αποτέλεσε της απόδειξη πως προχωράμε όλοι μαζί. Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους στις λαϊκές αγορές για την τιμή που μου έκαναν. Και σε αυτή τη θητεία, τόσο εγώ ως πρόεδρος, όσο και το διοικητικό συμβούλιο θα λειτουργήσουμε με ένα και μοναδικό σκοπό: Να κάνουμε τις λαϊκές αγορές ακόμη πιο δυνατές, ακόμη πιο φιλικές, ακόμη πιο σύγχρονες», δήλωσε ο πρόεδρος της Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης Άγγελος Δερετζής

Στο νέο διοικητικό συμβούλιο εκλέγονται κατά αλφαβητική σειρά οι εξής:

ΑΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΑΛΠΑΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΟΜΑΤΑΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΜΑΡΑΓΚΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

ΜΠΟΥΡΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ

ΠΑΡΙΣΗΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ

ΣΕΡΑΦΕΙΜΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΤΣΙΛΙΠΗΡΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΧΑΙΤΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΧΡΥΣΑΦΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Στης ελεγκτική επιτροπή εκλέγονται κατά αλφαβητική σειρά οι:

ΑΡΧΟΝΤΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΖΑΒΡΑΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΛΕΒΕΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

ΜΟΥΤΑΦΤΣΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

Κοινοποίηση