Τούζλα: Τρίχρονος εντοπίσθηκε από διασώστες του ΕΚΑΒ περιπλανώμενος- Άμεση η αντίδρασή τους

(Ο ένας εκ των δύο διασωστών του ΕΚΑΒ, ο κ. Θεοφάνης Παπαευστρατίου)

Τα άμεσα «αντανακλαστικά» των διασωστών του ΕΚΑΒ λειτούργησαν για μία ακόμη φορά και έδωσαν τέλος στην περιπέτεια ενός μικρού αγοριού.

Συγκεκριμένα, σήμερα το βράδυ στην παραλία Οφρυνίου (Τούζλα), οι διασώστες του ΕΚΑΒ Θεοφάνης Παπαευστρατίου και Παναγιώτης Αγάογλου είδαν έναν τρίχρονο να περιπλανιέται με το ηλεκτρικό αμαξάκι του και αμέσως αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πάει καλά.

Τον πλησίασαν και άρχισαν την αναζήτηση της οικογένειάς του. Τελικά κατόρθωσαν και βρήκαν τον παππού και τη γιαγιά του, που μόλις τον είδαν ξέσπασαν σε κλάματα.

Το περιστατικό εξιστόρησε στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Σερραίος κ. Θεοφάνης Παπαευστρατίου, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής:
«Τελευταία βάρδια στην παραλία Οφρυνίου, λίγη ώρα πριν σχολάσουμε!!!
Νήπιο 3 ετών περίπου ξέφυγε της προσοχής του Παππού του κ της γιαγιάς του οδηγώντας ένα ηλεκτρικό αμαξάκι! Κατ ευθείαν καταλάβαμε ότι κάτι δεν πάει καλά καθώς το είδαμε να περιφέρεται μόνο του με κατεύθυνση προς το camping! Μετά από αναζήτηση σε ολόκληρο τον πεζόδρομο της παραλίας βρήκαμε τον Παππού κ την γιαγιά του μικρού οι οποίοι ξέσπασαν σε κλάματα!
Τα μάτια σας 14 όταν συνοδεύετε ένα μικρό παιδί! Το κακό θέλει μια στιγμή μόνο για να γίνει!».

Κοινοποίηση