Δέσποινα Βανδή, Τόνι Σφήνος και TALKING P.I.G.S. έρχονται στα «Γερακίνεια 2023»- «Πλούσιο» το πρόγραμμα των εκδηλώσεων


«Πρεμιέρα» θα κάνει στις 3 Σεπτεμβρίου, το 41ο Φεστιβάλ Πολιτισμού και Παράδοσης με την επωνυμία «Γερακίνεια 2023», στο Δήμο Βισαλτίας.

Συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, δραστηριότητες για τα παιδιά, παραδοσιακές και αθλητικές εκδηλώσεις, «συνθέτουν» το «πλούσιο» πρόγραμμα των εκδηλώσεων, ενώ φυσικά θα γίνει και η αναπαράσταση της πτώσης της Γερακίνας στο πηγάδι.

Μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, με ώρα έναρξης τις 18:00, θα διεξαχθεί το «STREET FOOTBALL 5×5», παρουσία του θρύλου του ελληνικού ποδοσφαίρου Βασίλη Χατζηπαναγή.

Την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, στις 19:00, τα παιδιά «ζωγραφίζουν» την παράδοση.
Εικαστικές δραστηριότητες στην πλατεία του Δημαρχείου στην Νιγρίτα, σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου. Οι μικροί μας φίλοι αφήνουν τη φαντασία τους ελεύθερη και δημιουργούν ξεχωριστές ζωγραφιές και κατασκευές. Ανοιχτή εκδήλωση για τα παιδιά.
Την ίδια μέρα, στις 22:00 «έρχονται» οι TALKING P.I.G.S.* Live
*Talking P(Portugal) I(Italy) G(Greece) S (Spain)
Σε αγαπημένες εποχές μάς ταξιδεύουν οι Talking P.I.G.S. από το 2014. Όσοι τους έχουν ακούσει, ξέρουν. Οι υπόλοιποι, θα έχουν την ευκαιρία να τους γνωρίσουν!

Την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, στις 22:00, ο Τόνι Σφήνος, γνωστός performer και παρουσιαστής, με πορεία 13 χρόνων στη διασκέδαση, έρχεται με την μπάντα του σε ένα μοναδικό πρόγραμμα με παλιές αγαπημένες αλλά και σύγχρονες επιτυχίες. Μια μεγάλη μουσική αναδρομή από το 60’ ,70’ ,80’ αλλά και το σήμερα διασκευασμένα με τον μοναδικό ήχο του εκρηκτικού καλλιτέχνη.
Μία συναυλία γεμάτη κέφι και χορό.

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στις 22:00, η Δέσποινα Βανδή, με την εκπληκτική της φωνή και την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία, θα προσφέρει μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και συναισθήματα. Μη χάσετε αυτήν την μοναδική ευκαιρία να ζήσετε ένα αξέχαστο μουσικό ταξίδι με τη Δέσποινα Βανδή!

Κοινοποίηση