Στην ομάδα ΣΥΝ-εργασία ο διακεκριμένος ψυχίατρος δρ. Χαράλαμπος Κατόγλου-Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Πιερία

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Μακεδονίας, Βασίλης Ρόκος και η «ΣΥΝ-εργασία» καλωσορίζουν στην ομάδα, τον διακεκριμένο ψυχίατρο δρ. Χαράλαμπο Κατόγλου. Ο δρ. Χαράλαμπος Κατόγλου θα συμμετέχει ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον νομό Πιερίας, στις αυτοδιοικητικές εκλογές που θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο, έχοντας ενταχθεί στην ομάδα της «ΣΥΝ-εργασίας».

Ο κ. Κατόγλου είναι διευθυντής του ΟΚΑΝΑ Κατερίνης, ενώ στο ενεργητικό του έχει πλήθος συμμετοχών σε επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες ως εισηγητής-ομιλητής και ερευνητής. Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στην μάστιγα των ναρκωτικών και των προβλημάτων ψυχικής υγείας, ο κ. Κατόγλου εδώ και χρόνια στηρίζει έμπρακτα τόσο τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όσο και τον κάθε συμπολίτη μας.

Επιπλέον ο κ. Χαράλαμπος Κατόγλου έχει συμμετάσχει σε πλήθος τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εμφανίσεων λόγω της διακεκριμένης επιστημονικής του εμπειρίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Κατόγλου έχει συνδράμει σε νομικές υποθέσεις ως δικαστικός πραγματογνώμονας ψυχίατρος. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Βασίλης Ρόκος με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζει τον αξιότιμο δρ. Χαράλαμπο Κατόγλου.

Σύντομο βιογραφικό

1986 – Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Παλέρμο Ιταλίας.

1987 – Έναρξη του εργασιακού βίου: Π.Γ.Ν. ΑΧΕΠΑ, τμήμα Αναισθησιολογίας

1988 – Υπηρεσία Υπαίθρου στο Αγροτικό Ιατρείο Λαγόραχης Πιερίας.

1989 – Παθολογική Κλινική του Γ.Ν. Κατερίνης.

1990 – Ψυχιατρική κλινική του ΨΝΠΟ,

1991 – Α’ Γ.Ν. Άγιος Παύλος – Νευρολογική κλινική.

1992 – Β’ Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του ΑΠΘ.

Από το 1996 – 1999 Ελεύθερο Επάγγελμα, Ψυχίατρος του ΤΕΒΕ Κατερίνης  Έκτοτε Πραγματογνώμονας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κατερίνης

1999 – 2010  Επιμ. Β’ και κατ’ εξέλιξη Επιμ. Α’ του ΕΣΥ ΨΝΠΟ στην Ψυχογηριατρική Κλινική

1996 – Πρόεδρος της Εταιρείας Υποστήριξης Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων ΕΥΘΥΤΑ Κατερίνης

2001- Μέλος της Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας του Υπουργείου Υγείας.

Βράβευση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Στεφανόπουλο Κωνσταντίνο για την Εθελοντική Δράση 2002-  Εισηγητής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων στην σύνοδο της Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας στην Βουδαπέστη για την αντιμετώπιση των συνεπειών του Τροχαίου Ατυχήματος στην Οικογένεια.

2004- Συγγραφέας του βιβλίου «Το Διαρκές Έγκλημα των Τροχαίων Ατυχημάτων και οι Επιπτώσεις του στην Ελληνική Οικογένεια».

2005 – Εκπαίδευση στην Ιατρική και Ψυχιατρική των Καταστροφών – Εκπαίδευση στην Ψυχοθεραπεία του Ψυχικού Τραυματισμού – EMDR – Μέλος υπηρεσιακών και εθελοντικών αποστολών για την οργάνωση και παροχή ψυχοκοινωνικών υπηρεσιών σε θύματα Καταστροφών και σε συγγενείς θανόντων.

2006 – Από το 2006 Υπεύθυνος της Μονάδας κατ’ Οίκον Φροντίδας Ψυχικής Υγείας του ΨΝΠΟ

2008 – Από το 2008 Υπεύθυνος της Θεραπευτικής Μονάδας του ΟΚΑΝΑ Κατερίνης ως Επιμελητής του ΕΣΥ

2011 – έως σήμερα Ελεύθερο Επάγγελμα, Ψυχίατρος και Υπεύθυνος της Θεραπευτικής Μονάδας του ΟΚΑΝΑ Κατερίνης ως συμβασιούχος του ΟΚΑΝΑ.

Κοινοποίηση