Με επιτυχία το 2ο Αντάμωμα στον Δόμηρο (Βίντεο & φωτογραφίες)


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 2ο Αντάμωμα που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 25 Αυγούστου, στην τοπική κοινότητα Δομήρου, του Δήμου Αμφίπολης.

Κάτοικοι του χωριού, αλλά και ετεροδημότες, μικροί και μεγάλοι, έδωσαν το «παρών», στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, υπό τους ήχους της ποντιακής λύρας κι όχι μόνο.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, μεταξύ άλλων, ο πρώην Βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ Αλέξανδρος Δαμιανίδης, ο Δήμαρχος Αμφίπολης Στέργιος Φραστανλής, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμφίπολης Μπαχάρης Μπαχαρόπουλος και ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμφίπολης και πρώην Δήμαρχος Ροδολίβους Κώστας Τσιρογιάννης.

Άψογη οικοδέσποινα ήταν η Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Δομήρου και υποψήφια δημοτική σύμβουλος Βασιλική Κεραμιδά, η οποία εξέφρασε την ικανοποίησή της για την προσέλευση του κόσμου, ευχαρίστησε τους χορηγούς για τη στήριξή τους και ανακοίνωσε τη δημιουργία πολιτιστικού συλλόγου στην κοινότητα απευθύνοντας κάλεσμα προς τους πολίτες να πλαισιώσουν το νέο εγχείρημα.

Κοινοποίηση