Νοσοκομείο Σερρών: Νερά στάζουν από την οροφή-Έβαλαν κουβάδες και πανιά

Ντροπή προκαλούν οι εικόνες που δημοσίευσε μέσα από το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, ο πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών του νοσοκομείου Βαγγέλης Παπαμιχάλης. Η οροφή του νοσοκομείου στάζει νερά και προκειμένου αυτά να συγκρατηθούν έχουν τοποθετηθεί κουβάδες και πανιά.

Πρόκειται για την οροφή σε γραφείο των γιατρών μέσα στο νοσηλευτικό ίδρυμα των Σερρών.

«Εδώ και έναν μήνα το επιτελικό κράτος αφήνει να στάζει νερά η οροφή σε γραφείο γιατρών (και όχι μόνο) στο Νοσοκομείο Σερρών και το μόνο που κάνει είναι να βάζει κουβάδες….
Πάλι καλά που δεν στέλνουν μήνυμα με το 112 για εκκένωση…..» έγραψε ο κ. Παπαμιχάλης.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ιατρών, στο νοσοκομείο έχουν διορθωθεί μόνο δύο όροφοι από τους έξι που υπάρχουν με το πρόβλημα να παραμένει. «Σε ένα Νοσοκομείο με 6 ορόφους έφτιαξαν τους 2 και μετά “έχει ο Θεός” για τους υπόλοιπους….Όταν η ανθρώπινη ζωή, οι ανθρώπινες και αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας, οι ανθρώπινες ανάγκες μπαίνουν στο ζύγι με το κόστος τότε το αποτέλεσμα είναι να ηχεί μόνο το 112….» καταλήγει ο κ. Παπαμιχάλη.
Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του προέδρου της Ένωσης Ιατρών του Νοσοκομείου Σερρών:

«Εδώ και έναν μήνα το επιτελικό κράτος αφήνει να στάζει νερά η οροφή σε γραφείο γιατρών (και όχι μόνο) στο Νοσοκομείο Σερρών και το μόνο που κάνει είναι να βάζει κουβάδες….

Πάλι καλά που δεν στέλνουν μήνυμα με το 112 για εκκένωση…..
Και μετά συζητάμε γιατί συνεχίζει η φωτιά στον Έβρο δύο βδομάδες τώρα…..εδώ δεν μπορούν να σταματήσουν ένα σύστημα ψύξης που τρέχει νερά (που δεν οφείλεται και σε δηθεν “ακραία” καιρικά φαινόμενα).
Σε ένα Νοσοκομείο με 6 ορόφους έφτιαξαν τους 2 και μετά “έχει ο Θεός” για τους υπόλοιπους….
Όταν η ανθρώπινη ζωή, οι ανθρώπινες και αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας, οι ανθρώπινες ανάγκες μπαίνουν στο ζυγι με το κόστος τότε το αποτέλεσμα είναι να ηχεί μόνο το 112….»
Κοινοποίηση