Σέρρες: Τι ώρα θα γίνουν οι αγιασμοί στο Πειραματικό Σχολείο, στο 18ο Δημοτικό Σχολείο και στο Μουσικό Σχολείο


Σε ετοιμότητα για το πρώτο κουδούνι, είναι τα σχολεία της περιφερειακής ενότητας Σερρών.

18ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών «Δημήτριος Σιαμάγκας»

Ανακοινώνεται ότι ο αγιασμός στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών «Δημήτριος Σιαμάγκας», θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 8.30 π.μ. Οι μαθητές θα μπουν στο σχολείο μετά την τελετή ανά τμήμα, έτσι θα τους δοθεί χρόνος να γνωρίσουν την αίθουσά τους, τον/την εκπαιδευτικό του τμήματός τους κι επιπλέον να παραλάβουν τα βιβλία τους. Επίσης θα λάβουν ένα κέρασμα από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων. Στη συνέχεια στις 9.30 θα αποχωρήσουν καθώς δεν θα γίνουν μαθήματα. Από την επομένη το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά, όπως και το Ολοήμερο Τμήμα του. Επειδή την ίδια μέρα θα δοθούν βιβλία, παρακαλούνται οι γονείς να μεριμνήσουν, ώστε τα παιδιά να έχουν μαζί τους τη σχολική τους τσάντα ή άλλο μέσο μεταφοράς.

Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Σερρών «Κ. Καραμανλής»

Ο αγιασμός του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Σερρών «Κ. Καραμανλής», για την έναρξη του σχολικού έτους 2023-24, θα γίνει τη Δευτέρα 11-9-2023 και ώρα 10 π.μ.. Οι μαθητές θα έρθουν στο σχολείο 15 λεπτά νωρίτερα με τις τσάντες τους για να παραλάβουν και τα βιβλία. Η αποχώρηση των μαθητών θα γίνει γύρω στις 11.00 π.μ..

Μουσικό Σχολείο Σερρών

Ο αγιασμός στο Μουσικό Σχολείο Σερρών θα τελεστεί τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, στις 9.30 π.μ..
«Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι, μέσα στο καλοκαίρι στο Μουσικό Σχολείο Σερρών, εργαστήκαμε για να ετοιμάσουμε το σχολείο μας, από πλευράς κτιριολογικής αλλά και οργάνωσης της λειτουργίας της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Περιμένουμε τη Δευτέρα να ανοίξουμε τις πόρτες του σχολείου, αλλά κυρίως την αγκαλιά μας και να υποδεχτούμε τους μαθητές και τις μαθήτριές μας, παλιούς και νέους με αγάπη, εκπαιδευτικό ζήλο, μεράκι και ενθουσιασμό. Είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε μια συναρπαστική και δημιουργική χρονιά με υγεία, δύναμη και πολλά μουσικά ταξίδια!!» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του σχολείου.

Κοινοποίηση