Ομιλία με θέμα την «Ψυχική υγεία» στο Δαφνούδι από το Δ. Εμμανουήλ Παππά και τον ΣΟΦΨΥ Ν. Σερρών

Την Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου στις 6.00 το απόγευμα θα λάβει χώρα στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών και Φίλων Δαφνουδιου, ομιλία με θέμα : “Ψυχική υγεία- ένα θέμα που μας αφορά όλους”.
Σε συνεργασία με τον ΣΟΦΨΥ Ν. Σερρών η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας και Μέριμνας του Δήμου Εμμανουήλ Παππά διοργανώνει μια σειρά ομιλιών και διαδράσεων με στόχο την ευαισθητοποίηση, την αντιμετώπιση , την ενδυνάμωση των δημοτών μας αλλά και την ομαλή επανένταξη τους στο κοινωνικό σύνολο σε θέματα που άπτονται της ψυχικής υγείας όχι μόνο για τους νοσούντες αλλά και τους φροντιστές και την οικογένειά των ατόμων αυτών.
Η αρχή έγινε από την Κοινότητα Νέου Σκοπού στις 12 Μαϊου, ακολούθησε η Κοινότητα Ψυχικού στις 3 Ιουλίου, το Νέο Σούλι στις 7 Ιουλίου, το Νεοχώρι στις 23 Οκτωβρίου και συνεχίζουμε με το Δαφνουδι την Πέμπτη στις 23 του Νοέμβρη.
«Όλες οι κοινότητες μας, μηδεμιας εξαιρουμένης, θα γίνουν κοινωνοί στην δράση αυτή. Στον Δήμο Εμμανουήλ Παππά κανείς δεν περισσεύει.! Η σύνθεση του παζλ της ψυχικής υγείας είναι μέλημα όλων μας» αναφέρει η ανακοίνωση της Αντιδήμαρχιας Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Εμμανουήλ Παππά.
Κοινοποίηση