Άμεση ήταν η απάντηση του Αντιδημάρχου Έργων του Δήμου Σερρών Γιώργου Νυκτοπάτη, μετά την ανάρτηση της Δημοτικής Συμβούλου και Επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Σερραίων» Αριάδνης Παπαφωτίου, σχετικά με την κατάσταση στο Μουσικό Σχολείο Σερρών.
Όπως ανέφερε η κ. Παπαφωτίου, εδώ και καιρό η στέγη της αίθουσας εκδηλώσεων του σχολείου στάζει, ενώ τοποθετούνται κουβάδες για να προστατευθεί η σκηνή. (Διαβάστε ΕΔΩ το σχετικό θέμα)
Από την πλευρά του, ο κ. Νυκτοπάτης απάντησε με δική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας τα εξής:
«Μουσικό Γυμνάσιο Σερρών.
Όταν ανέλαβε η δημοτική αρχή του Alexandros Xrisafis τον Σεπτέμβριο του 2019 ενέταξε άμεσα στο τεχνικό πρόγραμμα έργο για την μόνωση του μουσικού Γυμνασίου έργο προϋπολογισμού 170.000 ευρώ το οποίο ολοκληρώθηκε.
Στην συνέχεια ενέταξε νέο έργο προϋπολογισμού 300.000 ευρώ για το οποίο σε λίγες ημέρες θα υπογραφεί η σύμβαση το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και τη μόνωση του αμφιθεάτρου με στόχο οι εργασίες να γίνουν αυτό το καλοκαίρι.
Πριν λίγο καιρό με εργολαβία της σχολικής επιτροπής ο ανάδοχος έκανε μικρές εργασίες ώστε να μην υπάρχουν πολλά νερά πάνω από την συγκεκριμένη στέγη.
Μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες η τεχνική υπηρεσία πρότεινε να μείνει κλειστή η αίθουσα καθώς υπάρχει κίνδυνος με την εσωτερική ψευδοροφή αλλά και κίνδυνος ηλεκτροπληξίας από τα λίγα έστω νερά.
Άλλο ένα σημαντικό πρόβλημα που παραλάβαμε και επιλύουμε αυτό το καλοκαίρι».