
Για μια ακόμη χρονιά ο Σύλλογος Σταρτσοβιτών και φίλων «Άγιος Μηνάς», διοργάνωσε με επιτυχία τη γιορτή Τσίπουρου, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 στο χώρο του παρεκκλησίου του Αγίου Μήνα στο Νέο Πετρίτσι του Δήμου Σιντικής.

Πολλά λίτρα τσίπουρου διατέθηκαν δωρεάν στους επισκέπτες, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου με το κέφι να «χτυπάει» κόκκινο.

Στην τοπική γιορτή πολιτιστικοί σύλλογοι της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών παρουσίασαν χορευτικά, ενώ αμέσως μετά η πίστα δόθηκε για τους παρευρισκόμενος, οι οποίοι διασκέδασαν ως αργά το απόγευμα.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στο Facebook από τον δημοτικό σύμβουλος Γιάννη Δήμου και από την πρόεδρο της Θρακικής Εστίας Ανθούλα Ευσταθοπούλου.




















