Κλείνουν αύριο συμβολικά το δρόμο στη διασταύρωση Στρυμονικού οι Σερραίοι αγρότες


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κώττας- Infonews24

Σε συμβολικό κλείσιμο της Εγνατίας Οδού και συγκεκριμένα στο ύψος της διασταύρωσης Στρυμονικού, θα προχωρήσουν αύριο, Δευτέρα, το μεσημέρι, οι Σερραίοι αγρότες. Στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, οι αγρότες αποφάσισαν αύριο περίπου στις 13:00, να κλείσουν για 15 λεπτά το δρόμο, στο σημείο όπου έχουν παρατάξει τα τρακτέρ και τα γεωργικά τους μηχανήματα.

Επίσης, αποφασίστηκε μετά τις 10:30 το πρωί όσοι αγρότες έχουν αφήσει τους γεωργικούς τους ελκυστήρες στο κέντρο της πόλης των Σερρών, να τους μετακινήσουν στην επαρχιακή οδό Ηράκλειας-Στρυμονικού, για να φανεί η μαζικότητα των αγροτών.

Ο Πρόεδρος του Πανσερραϊκού Αγροτικού Συλλόγου Διαμαντής Διαμαντόπουλος, ανέφερε ότι άλλο μπλόκο επάνω στην Εγνατία Οδό σε όλη τη χώρα δεν υπάρχει, παρά μόνο των Σερραίων αγροτών.

«Δυστυχώς οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού ήταν άστοχες. Δεν ικανοποιηθήκαμε. Δυστυχώς εξαγριώθηκε κάπως το κλίμα, γι αυτό μας βλέπετε τώρα να πηγαίνουμε σε «παλιές» τεχνικές. Αναζητούμε τον διάλογο με τον Πρωθυπουργό. Θα παραμείνουμε στο σημείο για τις επόμενες ημέρες. Σε συντονισμό με αγρότες των υπόλοιπων μπλόκων θα κλείνουμε τους δρόμους την ίδια ώρα» ανέφερε ο κ. Διαμαντόπουλος.

Κοινοποίηση