Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου από τη Δάφνη Βισαλτίας

(Στιγμιότυπο από τις έρευνες στη Δάφνη Βισαλτίας)

Άκαρπες εξακολουθούν να είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του 86χρονου Άγγελου Καραπάλη, που εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στην τοπική κοινότητα Δάφνης, του Δήμου Βισαλτίας, στις 22 Μαΐου 2024.

Οι έρευνες συνεχίσθηκαν και σήμερα, για πέμπτη ημέρα, αλλά όπως ανέφερε στο Infonews24 ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Δάφνης Παναγιώτης Τοσουνίδης «έχουμε ‘χτενίσει’ όλη την περιοχή, αλλά δυστυχώς δεν βρέθηκε το παραμικρό».

Στις έρευνες, που θα συνεχισθούν και αύριο, συμμετέχουν πολίτες, πυροσβεστική, αστυνομία, αλλά και η βάση ετοιμότητας Σερρών του ΟΦΚΑΘ, με πεζοπόρα τμήματα και drone.

Ο Άγγελος Καραπάλης, έχει καστανά μάτια, ύψος 1,65μ και είναι κανονικού βάρους.
Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλούζα ριγέ λευκό-μπλε, φόρμα χρώματος μπλε και παντόφλες χρώματος καφέ.
Πάσχει από άνοια.
Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το μεσημέρι της 23/05/2024 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.
Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.
Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Κοινοποίηση