
Η σημερινή ανακοίνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Περιφερειάρχη Αθηνάς Αηδονά, σχετικά με την υπογραφή αποφάσεων για τη χρηματοδότηση δύο έργων στο Δήμο Σερρών και στο Δήμο Εμμανουήλ Παππά, που αφορούν στη διασφάλιση της ποιότητας του νερού, έχει μεν τη θετική του διάσταση, αλλά καταδεικνύει και το γεγονός ότι η κ. Αηδονά φαίνεται να μην γνωρίζει καν- ως οφείλει- τις περιοχές αρμοδιότητάς της.
Στο δελτίο τύπου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το Παραλίμνιο αναφέρεται πολλές φορές ως Παραλίμνι και ένα γράμμα (το ο) κάνει τη διαφορά. Ίσως το… μπέρδεψαν με τον οικισμό Παραλίμνη Γιαννιτσών. Και δεν γράφτηκε μόνο μία φορά, για να το δικαιολογήσουμε και να πούμε ότι έγινε εκ παραδρομής, αλλά μέσα στο κείμενο γράφτηκε αρκετές φορές.
Φυσικά στην Περιφέρεια ούτε ένας το πρόσεξε και μπορεί να μοιάζει μικρό λάθος, αλλά είναι ενδεικτικό του πόσο… μακριά από την πραγματικότητα και από τα στοιχειώδη είναι η κ. Αηδονά.
Για μία ακόμη γίνεται φανερό, πως η διοίκηση της Π.Κ.Μ. είναι κοντά μόνο στη Θεσσαλονίκη και πως όλοι οι υπόλοιποι νομοί είναι απλά «γεμίσματα» και για να «φέρνουν» ψήφους.
Εμείς, φυσικά, επειδή γνωρίζουμε τη σωστή ονομασία της τοπικής κοινότητας, δημοσιεύσαμε την ανακοίνωση διορθώνοντας το λάθος που εντοπίσθηκε.




















