Αν κάποιο ζυμαρικό μπορεί να χαρακτηριστεί Ελληνικό, αυτές είναι σίγουρα οι χυλοπίτες! Οι χυλοπίτες λοιπόν παρασκευάζονται από αλεύρι, αυγά, γάλα και αλάτι.
Η ζύμη ανοίγεται σε λεπτό φύλλο, και έπειτα κόβεται σε λωρίδες. Οι χυλοπίτες απλώνονται για ορισμένες μέρες σε καθαρά σεντόνια, μακριά από σκόνες και έντομα για να στεγνώσουν και να ξεραθούν τελείως.
Ο Agrotopos σας παρουσιάζει τις δικές του παραδοσιακές χυλοπίτες που… μυρίζουν γιαγιά και ξυπνούν τις όμορφες, παιδικές μας αναμνήσεις.
Βάλτε στη ζωή σας και στη διατροφή σας τα μοναδικά προϊόντα Agrotopos.
Επισκεφθείτε τη σελίδα της επιχείρησης στο fb πατώντας εδώ
ή την ιστοσελίδα της πατώντας εδώ.