Χρυσάφης: Ό,τι είπαμε προεκλογικά θα το υλοποιήσουμε

Έναν μικρό απολογισμό της δημοτικής αρχής κάνει ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης με ανάρτησή του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο κύριος Χρυσάφης αναφέρεται στα όσα πραγραμμάτισε και δρομολόγησε η δημοτική αρχή. “Ό,τι είπαμε προεκλογικά θα το υλοποιήσουμε. Γιατί ο Σερραίος δημότης δεν αξίζει τίποτα λιγότερο” αναφέρει ο δήμαρχος Σερρών.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αλ. Χρυσάφη:

“Προγραμματίσαμε και Δρομολογουμε:
Εξωραϊσμό πλατειών και εισόδων της πόλης με πράσινο και χρώματα παντού, νέες παιδικές χαρές στην πόλη και χωριά, 2 εκ ευρώ για ασφαλτοστρώσεις, επιπλέον ποσά για αγροτική οδοποιία, νέες κοινωνικές δομές, επισκευές κακοτεχνιών σ ολόκληρο τον Δήμο, οριστική επίλυση των θεμάτων του παλαιού κολυμβητηρίου, κέντρα ενημέρωσης αγροτών στα χωριά, χιλιάδες νέοι και “έξυπνοι” κάδοι παντού, ενίσχυση της καθαριότητας με νέα μηχανήματα για καθαρισμό, αποκομιδή και πλύσιμο κάδων,επέκταση κυνοκομείου και επιπλέον στελέχωση του, πλήθος εορταστικών εκδηλώσεων και θεσμών εξωστρέφειας, εξωραϊσμός της πόλης και των χωριών, εφαρμογές “έξυπνης πόλης παντού”, Ανάπλαση της κοιλάδας των Αγ. Αναργύρων, Δημοτική Πινακοθήκη, Μουσείο Σερραικής Ιστορίας, Κέντρο Νεότητας, και φυσικά το μεγάλο μας όραμα για την δημιουργία τεχνολογικού περιβαλλοντικού πάρκου,του EDEN PROJECT SERRES .

Αυτά είναι ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ από τα έργα που εντάξαμε ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ!
Εργαλεία απαραίτητα, φυσικά, οι μελέτες και τα Business Plans που προυπολογισαμε για την ωρίμανση των έργων. Γιατί δεν θέλουμε να διεκδικούμε και να υλοποιούμε απροετοίμαστα και ανοργάνωτα. Γιατι δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε ένα ευρώ απο προγράμματα και χρηματοδοτήσεις!
Ότι είπαμε προεκλογικά ΘΑ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ!!
Γιατί Σερραίος Δημότης δεν αξίζει τίποτε λιγότερο…
Συνεχίζουμε”

Κοινοποίηση