«Παγίδα» για τους οδηγούς η είσοδος/έξοδος στο χωριό Αγ. Ελένη- Δρόμος υπό κατάρρευση (Βίντεο)


Σοβαρός είναι ο κίνδυνος ατυχήματος στην είσοδο/ έξοδο στην τοπική κοινότητα Αγίας Ελένης, του Δήμου Σερρών, καθώς ο δρόμος είναι υπό κατάρρευση από τον Απρίλιο του 2019.

Το θέμα είχε αναδείξει πριν από 1,5 χρόνο το Infonews24 και συγκεκριμένα στις 5 Ιουλίου 2019, με αφορμή το ατύχημα που είχε αγρότης όταν «έφυγε» από το δρόμο και έπεσε σε παρακείμενο κανάλι, χωρίς ευτυχώς να τραυματισθεί.

Έκτοτε, το μόνο που έγινε ήταν να κλείσει η μία λωρίδα του δρόμου για αρκετά μέτρα, με κώνους και κορδέλα και να ρίξουν οι υπηρεσίες αμμοχάλικα στην άκρη του δρόμου.

Η κατάσταση, σύμφωνα με τους κατοίκους που μίλησαν στο Infonews24, αγγίζει τα όρια του επικίνδυνου, καθώς ο δρόμος δεν φωτίζεται επαρκώς και οι οδηγοί είναι δύσκολο να αντιληφθούν κυρίως τις νυχτερινές ώρες, τα εμπόδια που υπάρχουν ως… προειδοποίηση για το κλείσιμο της λωρίδας.

Το ρεπορτάζ του Infonews24 για την καθίζηση του δρόμου είχε προκαλέσει την άμεση αντίδραση του τότε Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη, ο οποίος σε απάντησή του στον ιστότοπό μας, είχε τονίσει- μεταξύ άλλων- πως το πρόβλημα οφείλεται στην αυθαίρετη κατασκευή δύο κεντρικών αγωγών απαγωγής ομβρίων υδάτων του οικισμού Αγίας Ελένης από την δημοτική ή τοπική αρχή, οι οποίοι εκβάλουν αριστερά και δεξιά του τεχνικού και που κατά την κατασκευή τους καταστράφηκαν τα τοιχία αντιστήριξης των τεχνικών εισόδου και εξόδου του τεχνικού και τα δάπεδα προστασίας αυτού μαζί με τους χαλινούς αγκύρωσης και προστασίας της θεμελίωσης.

Σήμερα, ο κ. Αλέξανδρος Χριστοδούλου έστειλε ένα βίντεο στο Infonews24 και διαπιστώνει κανείς πως η κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί ούτε στο ελάχιστο και φυσικά ο κίνδυνος εξακολουθεί να… παραμονεύει.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •