Αποκλειστικό του Infonews24: Σερραία δήλωσε κλοπή ταυτότητας το 2013 και αστυνομικοί πήγαν προχθές στο σπίτι της με ένταλμα της Interpol


Ρεπορτάζ: Ζωή Χειμωνίδου

Μία απίστευτη περιπέτεια έζησε η Σερραία Α.Β., την οποία αφηγήθηκε στο Infonews24. Όλα ξεκίνησαν το 2013, όταν της έκλεψαν την ταυτότητα και η Α.Β. πήγε αμέσως και έκανε τη σχετική δήλωση στην Ασφάλεια, εκδίδοντας, ταυτόχρονα, νέα ταυτότητα φυσικά.

Τα χρόνια πέρασαν και προχθές, στις 16 Δεκεμβρίου 2021, η πόρτα της, στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη όπου διαμένει, χτύπησε και μπροστά της εμφανίσθηκαν 5 άνδρες της Ασφάλειας και μία γυναίκα Εισαγγελέας.

Της έδειξαν ότι διαθέτουν έγγραφο της Interpol της Βουλγαρίας, αλλά και τις ταυτότητες τους και της είπαν ότι πρέπει να γίνει έλεγχος σε όλο το σπίτι. Σύμφωνα με το έγγραφο της Interpol, με την παλιά της ταυτότητα, που ακυρώθηκε το 2013, πραγματοποιήθηκαν από το 2020 μέχρι το 2021 και σε διάστημα 14 μηνών, αγορές 13 όπλων κρότου λάμψης.

Οι αστυνομικοί της είπαν ότι πρέπει να ελέγξουν όλους τους χώρους του σπιτιού, παρουσία Εισαγγελέα.

«Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο σκληρή είναι η εικόνα να ψάχνουν από τα κρεβάτια μέχρι τα πατάρια, από τα μπάνια μέχρι το σαλόνι, από τα πλυντήρια μέχρι τα συρτάρια και φυσικά δεν βρήκαν τίποτε. Είναι απίστευτο σε τι περιπέτειες μπορεί να ‘μπει’ κάποιος επειδή του έκλεψαν την ταυτότητά του» δήλωσε η Α.Β. στο Infonews24.

Οι αστυνομικοί, αφού της πήραν κατάθεση, αποχώρησαν από το σπίτι, ενώ η ίδια ακόμη δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ που υπέστη, αλλά και από την απίστευτη περιπέτεια που έζησε εξαιτίας της κλοπής της ταυτότητάς της το 2013.

Κοινοποίηση