Αντιδήμαρχος Σερρών και με τη… βούλα πλέον ο Δ. Μερετούδης


Αντιδήμαρχος και με τη… βούλα πλέον, είναι ο κ. Δημήτρης Μερετούδης, σύμφωνα με τη απόφαση του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη.

Μετά το… μπέρδεμα που έγινε προ ημερών, η επίσημη ανακοίνωση «ήρθε» χθες και πλέον ο κ. Μερετούδης είναι, πλέον, Αντιδήμαρχος Δόμησης, Πολιτικής Προστασίας και Παλλαϊκής Άμυνας.

Να θυμίσουμε πως προ ημερών ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Τερζής αποκάλυψε ότι τίθεται θέμα ασυμβίβαστου κι έτσι το βράδυ του Σαββάτου 8 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος Σερρών είχε προχωρήσει στην ανάκληση του ορισμού του Δημήτρη Μερετούδη από τη θέση του αντιδημάρχου.

Ο κ. Χρυσάφης είχε «ρίξει» τότε τις ευθύνες στους συνεργάτες του υποστηρίζοντας ότι υπήρξε παράβλεψη, η οποία δεν του είχε επισημανθεί και απαίτησε από τους συνεργάτες του να είναι περισσότερο προσεκτικοί. Ο Δήμαρχος Σερρών είχε ζητήσει από τους συνεργάτες του να επιτελούν το έργο τους χωρίς λάθη, σημειώνοντας πως είναι λογικό να υπάρχουν λάθη και παραλείψεις με τόσες αρμοδιότητες και δράσεις που γίνονται, καλώντας τους να μην βάζουν σε κίνδυνο τη διαδικασία υλοποίησης έργων και δράσεων.

Κοινοποίηση